DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


donderdag 9 augustus 2012

WERELDTIJD


(advertorial)

Als het bij ons twaalf uur is, houden ze in die zuidelijke landen al weer op met werken, want daar is het dan vijf uur. Zeggen ze. En in zo´n land als Spanje is het niets dan siësta wat de klok slaat. Turkije, Griekenland, Portugal - het lijkt wel of ze daar geen klok kúnnen kijken! En wij ondertussen maar buffelen om onze zuurverdiende centen in hun bodemloze putten te strooien. Je moet wel Gekke Gerritje wezen om nog langer vierentwintig uur per dag pal te willen staan voor het behoud van al die hangmatrepubliekjes!   


Overal tegelijk 160 kilometer!

Daarom zeggen wij van de Vrij Democratische Partij: weg daarmee! Opzouten met Europa! Laten ze boeven gaan vangen, in plaats van tijdzones te bedenken die alleen maar bedoeld zijn om onze welverdiende pot te verteren. Gewoon overal in de wereld dezelfde tijd invoeren, vooral in die zuidelijke landen en natuurlijk 160 170 kilometer op de autosnelwegen. Weg met al die achterlijke islamitische Brusselse tijdzones, leve de Universele Hollandse Tijd, te land, ter zee en in de lucht, waar ook ter wereld! Voor hardwerkende mensen in een eerlijke 24-uurseconomie maakt dat toch geen verschil.

Siebe Proximus
spindokter van de VDP

1 opmerking :

Anoniem zei

Tijdzones zijn er omdat je anders problemen krijgt met de datumgrens, maar het is zeker zo dat tijdverschillen nogal omstreden zijn (zie ook http://tijdwolf.nl/zomertijd-2/)