DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


donderdag 7 juni 2012

EI LAND


Het Ei van Meerwijk                                                                                                                          (artist's impression)

Van onze verslaggever
Jean-Paul Stinissen

MEERWIJK  Afgelopen week presenteerde wethouder Frank Wout plannen om voor de kust van Meerwijk een kunstmatig eiland aan te leggen, in de vorm van een gebakken ei. Dat Meerwijk niet aan zee ligt, ziet Wout niet als een belemmering, eerder als een uitdaging. "Wat niet is, kan altijd nog komen. Desnoods maken we de droogmakerij weer nat", aldus de enthousiaste wethouder. "Al jaren zijn we bezig om Meerwijk regionaal en nationaal op de kaart te zetten; met dit ontwerp willen we nu ook Europa in."


Beoogd coördinator van het miljoenenproject is Lex Roover, die eerder zijn sporen verdiende als projectmanager bij Sloopbedrijf Offenbaach. Roover zal ook de delegatie leiden, die binnenkort in het altijd zonnige Qatar gaat onderzoeken waartoe kunstmatige eilanden dienen.


(bron: Noordwestelijk Nieuwsblad)

Geen opmerkingen :