DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zaterdag 23 februari 2013

9 VOOR 12

Prof. Dr. B. Grzimek
Vele beroemde wetenschappers hebben zich ooit laten inspireren door Warm Land. Prof. Dr. B. Grzimek, van de Grote Dierenencyclopedie, heeft hier ongetwijfeld rondgereisd, want hoe had hij anders zulke trefzekere beschrijvingen kunnen geven van bijvoorbeeld de llama, de agouti en de nandu? Hij had niet eens geweten hoe je het moet schrijven als hij niet was geweest, dus dat alleen al is reden genoeg om hier geweest te zijn. Zo zie je maar weer, één voorbeeld zegt vaak meer dan duizend niet-voorbeelden!

Erich von Däniken
Ook is hier in Warm Land een berg waar heel veel vliegende schotels landen. En ook weer opstijgen, want tot nu toe hebben ze er nog geen aan de ketting kunnen leggen. Wel hebben al heel veel mensen ze gezien. Ook verzamelden zij zich aan het einde der tijden, die de Maya's nog maar zo kort geleden hadden voorspeld. Veel eerder al bracht de grote wetenschapper en visionair Erich von Däniken hier enige tijd door om bewijzen te verzamelen voor het bestaan van buitenaards leven. Ook hij zag indertijd vele UFO's en andere sporen van andere beschavingen. Warm Land is echt een gouden Eldorado voor visionairs en vooruitdenkende wetenschappers. Het is natuurlijk niet voor niets dat Max Offenbaach zich hier wil vestigen!

Quizvraag
Ook in het dagelijks leven zijn vele voorbeelden te vinden van Unidentified Objects. Ze vliegen wel niet, tenminste dat heb ik nog niet gezien, maar ze zijn wel erg mysterieus en behoorlijk ongeïdentificeerd. Ikzelf bijvoorbeeld weet echt niet wat ze voorstellen, dus het moeten wel bewijzen voor het bestaan van andere beschavingen zijn. De opdracht van deze keer luidt: zet de onderstaande objecten in de juiste volgorde en verklaar wat de illustraties voorstellen of waartoe ze dienen.

C. Unidentified Non-Flying Object no.3

B. Unidentified Non-Flying Object no.2

D. Unidentified Non-Flying Object no.4

A. Unidentified Non-Flying Object no.1


Sylvia Borin, ex-medewerker onderwijskwaliteit van de MSG,
wel nog steeds lijstrekker van de Dierenpartij



Geen opmerkingen :