DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zaterdag 12 mei 2012

KEIJZER EN KIEZER

De Band Zonder Naam, Jan Smit, de drie J's, Nick en Simon - van die Volendammers kun je zeggen wat je wilt, behalve dat ze sterk zijn in het bedenken van namen. Misschien zijn ze wel taalzwak, maar omdat ze niet te verstaan zijn kun je daar eigenlijk geen oordeel over vellen. Wél is aantoonbaar dat bij de laatste verkiezingen ongeveer 50 procent van de Volendamse kiezers op de PVV stemde. In Volendam heerst namelijk niet het gezond verstand, maar de mammon. Slechts één ding telt: geld.

De Negen Dassen     (artist's impression)
De Acht Mona's        (artist's impressions)
















En nu gaat dus een Mona, die zich laat voorstaan op haar Volendamse roots, een gooi doen naar het lijsttrekkerschap van het CDA. Zoals te verwachten was sluit de plofkip van de Purmerendse politiek toekomstige samenwerking met de PVV niet uit. Ambitie maakt kennelijk blind voor fouten uit het verleden. Die houding past trouwens wel goed binnen de huidige christelijke draaimoraal.

Mona stijgt steeds verder in de peilingen van die malle meneer de Hond. Het wordt hoog tijd dat de stemgerechtigde CDA´ers zich gaan afvragen of wij echt zitten te wachten op een nog verdere vernickeling en simonisering van onze samenleving.

Jelle Katoen, spindokter van de Dierenpartij

Geen opmerkingen :