DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


maandag 9 juli 2012

WEG MET OBSTAKELS

(advertorial)

In België, Griekenland, Turkije, Polen, Bulgarije en Roemenië moet je een schuimspuiter tegen brandjes in je auto hebben liggen. In Frankrijk mag je van je zuurverdiende centjes 1500 euro boete betalen als je TomTom je kan waarschuwen voor een flitspaal; bovendien moet je er twee eigen blaastesten en al bij voorbaat van die fluorescerende taakstrafhesjes bij je hebben. In Spanje ben je verplicht om je caravan vol te plakken met gele stickers. Duitsland en Oostenrijk en nog veel meer van die zuidelijke landen schrijven een verplichte reservebril voor, en in Italië is gewoon elke toerist strafbaar omdat-ie niet uit Italië komt.



Het lijkt wel of Henk en Ingrid niet meer op vakantie mógen gaan!

Daarom zeggen wij van de Vrij Democratische Partij: weg daarmee! Weg met Brussel, opzouten met Europa! Laten ze boeven gaan vangen, in plaats van wetjes te bedenken die alleen maar bedoeld zijn om onze welverdiende pot te verteren. Gewoon overal in Europa dezelfde verkeersregels invoeren, vooral in die zuidelijke landen en natuurlijk 150 kilometer op de autosnelwegen. Weg met Brussel, weg met de obstakels!

Siebe Proximus
woordvoerder van de VDP

Dit is een advertorial van de Vrij Democratische Partij

Geen opmerkingen :