DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


donderdag 5 juli 2012

ZOMERCURSUS



Twee weken geleden opende de Volkskrant de voorpagina met het onderstaande bericht.
Kankerpatiënt met hoge opleiding beter behandeld
          Door: Maud Effting − 20/06/12
Hoogopgeleide kankerpatiënten krijgen vaak een ingrijpender medische behandeling dan laagopgeleide patiënten met kanker. Ze krijgen bovendien vaker een behandeling die gericht is op genezing. Mede daardoor hebben hoogopgeleiden betere overlevingskansen. 
Dat blijkt uit onderzoek van epidemioloog Mieke Aarts van het Integraal Kankercentrum Zuid. Ze onderzocht de gegevens van ruim 250 duizend patiënten die tussen 1990 en 2008 kanker kregen. Ze promoveerde dinsdag aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.
Gelukkig is ons Leeghwater College slagvaardiger dan ooit, vindingrijk als vroeger en nog altijd zoek naar mogelijkheden om de Verdwenen Miljoenen uit de Donkere Jaren 95-11 te compenseren. Met enige trots kunnen we u dan ook attent maken op onze Zonnige Zomercursussen, waaraan ook niemand minder dan de internationaal gelouterde kruidenarts Dr. Tau Bootis zijn medewerking heeft verleend. Grijp vandaag nog uw kans en leef morgen al langer!



Wees er wel snel bij, want VOL=VOL en OP=OP!
Dit is een bericht van de afdeling PR van de Meerwijkse Scholengroep.

2 opmerkingen :

Anoniem zei

Schandalig! Een beetje grappen maken ten koste van mensen met K, welke het al moeilijk genoeg hebben! Jullie moesten je doodschamen!

Anoniem zei

Hoe lang duurt die cursus? Mijn arts geeft me namelijk nog maar twee weken.