DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


donderdag 27 september 2012

TRENDWATCHING

(advertorial)

Van onze verslaggever Drs. Werner de Woerd

Meerwijk Sinds vorige week bekend werd dat een groot deel van de bezuinigingsnood in het onderwijs kan worden gelenigd door de huur van een skybox, zijn de boxen nauwelijks nog aan te slepen. Daardoor is de skybox is in ons land nog slechter verkrijgbaar dan de (ook voor Nederlandse automobilisten verplichte) blaastest in Frankrijk.

De afdeling PR van de Meerwijkse Scholengroep zag dat evenwel al lang van tevoren aankomen. Daarom schafte het bestuur van de MSG in een vroeg stadium ruim zeventig skiboxen aan, om ze nu weer voor een relatief lage prijs (vanaf € 699,- op jaarbasis) ter beschikking te kunnen stellen aan de sympathieke collega´s in het basisonderwijs.

Ontmoetingscentrum
Commotie is in dit geval nauwelijks te verwachten, zegt Lex Roover, die als projectleider de kar gaat trekken. "Vooral niet omdat het in dit geval gaat om een paar verwaarloosbare briefjes van honderd. En wie heeft die nou niet over voor zo´n elegante box? Zelf noem ik het trouwens liever geen box, want dat woord roept toch wat associaties op met straatvechters, volkse zangers en columnisten van foute blaadjes. Ik spreek liever van een dakplatform, waarin mensen zichzelf kunnen ontmoeten."

Op de vraag of het in deze tijden van krapte en bezuinigingen wel moreel verantwoord is om te investeren in minder voor de hand liggende zaken als een skibox, antwoordt Roover dat het louter een kwestie van buiten de doos denken is. "Daar zijn wij altijd al goed in geweest, vooral die van het Leeghwater.", voegt hij er vrolijk aan toe. "Op het centraal comité gebruiken we ze trouwens al jaren naar volle tevredenheid, dus willen we nu de omgeving ten volle laten meeprofiteren van dit buitenkansje."


Skibox                                                                  (artist´s impression)

Zie ook: SKY IS LIMIT

2 opmerkingen :

G. over de Balk zei

Doet u mij ook zo'n hemelse doos om met mijn contacten menig hoogtepunt te beleven. In het huidige stadion van mijn leven ben ik daar wel aan toe.

Leslie S. zei

Ik deed 'm ook altijd gebruiken voor het vervoeren van de honden van de beveiliging. Dat je geen haren op je skaibekleding krijgt. En als we voor zaken naar het Albanese grensgebied gingen had je nooit geen gelazer bij de grens als je zei dat de sleuteltjes kwijt was. Moest je wel eerst een paar briefjes van 50 euro in je paspoort leggen. Omdat ik er toch al gaten in geboord had vanwege de honden konden er op de terugweg ook altijd wel een paar studenten voor onze escortopleiding mee. Piekfijne boxen. Kopen dus, mensen!