DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


dinsdag 11 december 2012

STA OOK OP!


Guus en Puck doen mee
STA OP TEGEN SLAPELOOSHEID!
 
Honderden, nee duizenden of misschien wel meer landgenoten lijden dagelijks en ook 's nachts onder ernstige slapeloosheid, zodat we wel kunnen spreken van een miskend probleem, waar ook nog eens weinig aandacht voor is, want het is natuurlijk niet voor niets een miskend probleem. En dat terwijl het voor meer dan 30.000 slapelozen wel degelijk een probleem is! Woelen, snurken, kramp, beweegbenen, iedereen kent wel iemand die eraan lijdt. Dus doe mee en sta op. Laat zien dat je tegen slapeloosheid bent. Doe net als vele anderen al deden, maak een statement en stuur een foto van je lege bed naar STA OP TEGEN HALF ACHT! Join the club, reeds vele bekende Nederlanders gingen u voor.  
 
Miepie Kast doet mee
Gelukkig slaat onze actie meer dan aan, waarmee maar weer eens gezegd wil zijn dat slapeloosheid een actie waard is. Dus join the club en help mee de keiharde battle tegen deze miskende ziekte te strijden. Stuur ook een foto van je lege bed naar STA OP TEGEN HALF ACHT!

STA OP TEGEN SLAPELOOSHEID!
 

 
Helaas kosten acties als deze veel geld. Voor niets gaat immers alleen de zon op. Gelukkig helpen alle beetjes en kunt ook u een bijdrage leveren aan het bestaan van al die duizenden die lijden aan het leed dat slapeloosheid heet. Maak vandaag nog uw gift over naar STA OP TEGEN HALF ACHT!

 
Ook de Oude Grieken doen nog steeds mee






Geen opmerkingen :