DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zaterdag 8 december 2012

VAN BOMMEL

Het is geen voetbalprobleem, maar een Marokkanenprobleem, volgens de heer Wilders. Ze hebben maling aan de regels, tonen geen respect voor gezag, ze schoppen en slaan, zeuren, zuigen en zieken, ze weigeren zich aan te passen, provoceren en beledigen en komen meteen op hoge toon verhaal halen als iets ze niet zint. En niets zint ze.

Dat noem ik geen Marokkanenprobleem. Dat noem ik Mark van Bommel-gedrag. Maar dat schijnt juist weer normaal te zijn.

 
Jelle Katoen, blogbeheerder

1 opmerking :

Benno Hoeksteen zei

Helemaal mee eens. Die rolmodellen moeten maar eens weten wat voor een voorbeeldgedrag ze wel niet tonen. Respectloze types. Bah!
Ik las laatst in een blog (plusvite1892.blospot.nl) ook al zo'n pleidooi voor meer respect in de voetballerij. Meneer Derksen moest daar met de billen bloot. Nog zo'n type die het woordje respect alleen gebruikt als opdruk op zijn toiletpapier.
Wederom bah!