DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


dinsdag 30 oktober 2012

VILLAPARK

VILLAPARK
door Patries Lodeur
 


 
 
Wat gebeurde er allemaal tussen proloog en epiloog? Welk geheimpje deelden John Ectobius jr. en de kleine Michiel van chalet 8-13? Wat deden de twee gehelmde onbekenden met hun vioolkisten op de dijk? Heeft Blaffer kunnen ontdekken of ze een vlammenwerper bij zich hadden? En waar is Blaffer trouwens zo opeens gebleven, moeten we soms vrezen voor een ongeval of zelfs een misdrijf? Wat bedoelde ayurvedisch advocaat Uitetei eigenlijk met een onjuiste ligging en onjuiste omgevingsfactoren? Waarom kon burgemeester Wam Polanen, staande voor de onderzoekscommissie, zich opeens nauwelijks meer iets herinneren? Maar bovenal: hoe kwam het dat het Villapark er uiteindelijk niet meer zo piekfijn bijlag?
 
Vragen, vragen, vragen...
 
Ook nieuwsgierig geworden?
 
Laat het ons weten! Bij voldoende belangstelling schrijft Patries Lodeur de tussenliggende hoofdstukken en verschijnt volgend jaar de spannende pageturner Villapark. Een lolly zal nooit meer smaken als vroeger!
 
Reacties kunnen naar: bartvroegindeweij@hotmail.nl


Geen opmerkingen :