DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


woensdag 12 februari 2014

DOLLY'S BESITAS

Sas-Laweit scoort vooral goed wat betreft het percentage kinderen met overgewicht. Slechts 9,4 procent van de jeugd tussen de twee en twintig jaar is er te zwaar. Hiermee behoren ze tot de tien beste gemeenten van Nederland.
(bron: Noordwestelijk Nieuwsblad ,10 februari 2014)
 
 

Raadslid Billy is gespot bij IKEA                                    (artist's impression)

 
Een mooie week achter de rug. Het Noordwestelijk Nieuwsblad meldde dat er weinig dikke kinderen zijn in Sas-Laweit. Leuk om te zien dat de media's niet alleen maar gifpijlen richten op de hardwerkende Hollanders, de goeden niet te na gesproken natuurlijk, maar dat ze nu eindelijk ook de positieve ontwikkelingen in onze vitale gemeenschap weten te vinden. Met dank aan raadslid Billy natuurlijk, die niet meer tot de jeugd hoeft te worden gerekend nu hij ouder is geworden. Zo lossen de problemen zich haast automatisch op als deze Dolly aan het stuur zit. Dikke kinderen sterven vanzelf uit en de Bulgaar lost ons pedoprobleem op. Nu alleen die ontsluitingsweg nog even de publiciteit uit manoeuvreren en dan zit het karwei er hier op. ´s-Gravenhage, here we come! Misschien word ik wel minister.

Meteen een felicitatietweet gestuurd naar raadslid Billy, vanwege zijn geslaagde inspanningen om de media's op zijn rails te krijgen. Volgende keer dus weer taartjes in de vergadering. Volgens de rekenkamer is dat voor 140% declarabel, als we de bonnetjes maar inleveren. Zou dat ook gelden voor liposuctie?

 Hoort, zegt het voort,
Sas-Laweit heeft goed gescoord!

Dolly Zuidkruis
Burgemeester Sas-Laweit

Geen opmerkingen :