DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


donderdag 23 februari 2012

CACAONIEUWS

Afgelopen week opende een NOS-Journaal met het bericht dat een Oostenrijkse krant die dag uitgebreid aandacht besteedde aan het skiongeval van prins Friso. Niet de onrust in Syrië, niet de teloorgang van de de westerse economie en zelfs niet de toestand van de prins was het belangrijkste, nee, het feit dat een ander medium ergens iets over berichtte was voor het NOS-Journaal hét nieuws van dat moment. Het draait dus kennelijk niet meer om het nieuws, het zijn de media zelf die tegenwoordig centraal staan.

Wij Columnisten van Katoen zijn erg blij met deze ontwikkeling en haken daar graag op in. We melden dan ook met trots dat het Noordwestelijk Nieuwsblad onlangs aandacht besteedde aan het niet-doorgaan van de Elfstedentocht.

Jelle Katoen

Geen opmerkingen :