DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


donderdag 9 februari 2012

DONKERE JAREN




Op zoek één naar de meest verzwegen onderdelen van de Meerwijkse geschiedenis: de misstanden in, rond en op de Meerwijkse ScholenGroep. Jarenlang was het ten strengste verboden om niet te glimlachen in de nabijheid van Max Offenbaach, de voorzitter van de Raad van Bestuur van de MSG, laat staan om zelfs maar een glimp van een spoor van kritiek te suggereren. Jarenlang bestond er maar één waarheid, die van Offenbaach. Elke andere waarheid werd met kracht de kop ingedrukt.

In veertien kloeke delen beschrijft onderzoeker Dr. E. van der Meer de aanloop, de feitelijke omstandigheden en de nasleep van de Donkere Jaren. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Wie waren de verantwoordelijken, de schuldigen, de meelopers? Wie waren de slachtoffers? Bestel snel! Of langzaam. Maar bestel!


Wacht niet op de verfilming, het boek is toch beter!

Deel 1, de Aanloop, verschijnt naar verwachting rond 15 maart 2012.

Geen opmerkingen :