DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


donderdag 15 maart 2012

DIEREN OF TOERISME

Tot in de treuren stroomden ze de afgelopen maanden binnen, de verzoekjes of wij Columnisten van Katoen weer eens zo'n gezellige ouderwetse quiz zouden kunnen organiseren. Iets over de lente bijvoorbeeld, of iets met dieren of toerisme.


Iets met dieren, of met toerisme
Enerzijds
Ik ben eerst eens rustig in mijn uppie om de tafel gaan zitten om het hele idee te proeven en daarna hebben we gezamenlijk met de benen op diezelfde tafel van gedachten gewisseld. Sommigen van ons hadden zoiets van dat gaan we toch niet willen met z'n allen, want het is wel heel erg goedkoop scoren met zo'n quiz, maar omdat ikzelf er wel een goed gevoel bij had vonden de anderen uiteindelijk ook dat onze lezers daar gewoon recht op hebben, op een quiz. Als ze dat per se willen.

Anderzijds
Tegelijkertijd leven we nu wel in een nieuwe tijd. Niemand hoeft meer af te wachten totdat de hoge heren voorschrijven van wat wij moeten vinden, het kan zomaar zijn dat we dat helemaal zelf wel bepalen. En doorfilosoferend op die gedachte: waarom zouden wij ons druk moeten maken om een quiz, als onze lezers ook gewoon zelf de vragen en antwoorden kunnen bedenken? Onze lezers kunnen dat vast heel goed zelf, ze zijn niet allemaal minister van onderwijs of burgemeester van Hulst.

En dus
Vanaf nu kan iedereen zijn eigen vragen voor een quiz insturen naar bartvroegindeweij@hotmail.nl. Maakt niet uit wat voor vragen het zijn, zolang het maar over dieren gaat, of iets met toerisme. Wij publiceren de vraag en of dat al niet feestelijk genoeg is, mag daarna iedereen antwoorden insturen, zelfs de bedenker van de vraag. Alle macht aan de lezer. We gaan er iets moois van maken, met z'n allen. Absoluut! Zeker weten!


Dit is een bericht van blogbeheerder Bart Vroegindeweij himself.

Geen opmerkingen :