DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


dinsdag 29 januari 2013

2 VOOR 12


Het hoge woord kan er nu wel uit: wij zijn hier niet zomaar, natuurlijk. Wij zijn hier op een mission, een Mission from Mom. Of we maar even wilden regelen dat-ie weer niet welkom is. En als-ie wel zijn neus laat zien, dan gaat die hele kroning mooi niet door en dan gaan we gewoon nog een jaartje keien smijten in de Rijp.

Maar goed, we zijn meteen maar met de deur in huis gevallen en hebben de boodschap overgebracht en nu hebben we nog een paar weekjes voor onszelf. Dat wordt feesten!

Quiz
De eervolle vermelding gaat deze keer naar mevrouw C. van H-C (26), die als enige bijna het juiste antwoord wist te geven. De nieuwe opgave luidt: wie zijn dit nu weer? Kies bij je antwoord uit
A. Drie volslagen onbekenden
B. Twee volslagen onbekenden, een bekende
C. Een volslagen onbekende, twee bekenden
D. Drie oude bekenden, namelijk ...... (Vul drie namen in)

Stuur je antwoord naar bartvroegindeweij@hotmail.nl
Succes!

Jelle Katoen, blogbeheer & expeditieleiding

Geen opmerkingen :