DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zondag 17 augustus 2014

DOLLY VAN DE STRAAT

Even voorstellen
Graag stel ik mij opnieuw even aan u voor. Mijn naam is Siebe Proximus, en ik heb al eerder met veel succes een woonwagencentrum geïnterimd, net zolang een zeehondenspitium gemanaged tot ik zelf de gekleurde ballen op mijn neus kon laten ronddraaien en in mijn vrije tijd gaf ik ook nog eens skiles. The ski is the limit. In 2011 sloeg de crisis hard toe in de vastgoedbranche en daarmee kwam voor mij een lang gekoesterde droom in zicht: het nemen van de volgende stap. Naast mijn achtergrond als MKB ondernemer en mijn opleiding als bedrijfskundige (MBA, Cum Laude) heb ik een buitengewone interesse in NLP, psychologie, praktische toepassing van hypnose en de kracht van de menselijke geest. Ook ben ik gespecialiseerd in het gebruik van spaties en hoofdletters.

Hypnose
Vandaag wil ik u meenemen in hoe ik denk succes te gaan boeken, dus als u allemaal even deze kant op wilt kijken, dan tel ik tot drie en als ik dan in mijn vingers knip, dan valt u allemaal in een diepe, diepe slaap, maar dan moeten we wel allemaal mee willen doen, want mijn hond staat op punt van te jongen, met als gevolg dat ik echt wel iets beters te doen heb, dus als we zo gaan beginnen kunnen we net zo goed meteen ophouden. Zijn we er klaar voor? Ook de Westerbuurters daar op de tweede rij? Goed, mooi, fijn, daar gaan we dan: drie, twee, een, ka-nip!

 

Veni, vidi, futsi
Er komt geen weg naar het kamp. Repeat after me, er komt geen weg naar het kamp. Maar welke weg komt er het meeste niet? Dat gaan we nu met zijn allen, dus samen bepalen. Welke weg komt er het meeste niet? Laten we samen, met zijn allen, de wegen nog een keer op een rijtje zetten.

1. Dolly's quasiduct; this road is passed on, it is no more, it has ceased to be
2. De Tweede Weg; this road is expired and gone to meet its maker
3. De Gulden Middenweg; this is a late road, it's a stiff, bereft of life, it rests in peace
4.
De Rustieke Route; if you hadn't nailed it to the perch it would be pushing up the daisies
5. De Tunnel; it's metabolic processes are now history
6. Via Nostalgia; this road is of the twig, it has kicked the bucket
7. De Luchtbrug; this road has shuffled off its mortal coil
8. De Extra Snelle Route; it has rung down the curtain and joined the bleedin' choir invisible!

THIS IS AN EX-ROAD!
 
Ka-nip!
Wake up. Wake up, Polly!
Zijn we er weer allemaal? Ook de Westerbuurters, daar op de tweede rij?
Dan gaan we nu stemmen. Welke weg komt er het meeste niet?
 
Stuur je antwoord naar ons interimhoofd PZ en maak kans op een eervolle vermelding in een van de volgende blogs. En zoals we samen met zijn allen hebben afgesproken: meeste stemmen gelden natuurlijk.
 

Siebe Proximus
woordvoerder en casemanager villakamp Laweit

PS: Vanuit de ontwenningskliniek groet burgermoeder Dulcinea Zuidkruis al haar fans en volgers. Binnenkort hoopt zij haar taken deels te kunnen hervatten.




Geen opmerkingen :