DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


woensdag 29 oktober 2014

DOLLY LEKT NIET

Als ze in Laweit iets zijn, dan is het wel nieuwsgierig. Staan ze allemaal in de supermarkt de gangpaden te blokkeren om elkaar te vragen wie of dat de Cultuurprijs eigenlijk gewonnen heeft, hoeveel zuks nou nog schuift tegenwoordig en of het belastingvrij is, terwijl je je kont daar al bijna nooit kunt keren vanwege de onuitgepakte dozen en ook mannelijke vakkenvullers. En allemaal opeens je beste vrindin willen zijn, om kijken of ik iets wil loslaten, zodat zij kunnen lekken naar de media´s. Nou, als er gelekt moet worden heeft deze Dolly daar echt geen hulp meer bij nodig. Ik zou zo zeggen, de genomineerden zijn bekend (zie Genomineerden Cultuurprijs) en wacht allemaal maar lekker tot zondagochtend, want dan maakt de winnaar de jury bekend. Bovendien hebben we niet voor niets een woordvoerder ingehuurd. Kan die ook eindelijk eens iets anders gaan doen dan net zo goed meteen ophouden, declaraties indienen en verongelijkt proberen om elkaar op woorden te vangen.



Zelfs de woordvoerder houdt de kiezen op elkaar      (artist's impression)



Hoort, zegt het voort,
Dolly lekt geen enkel woord!

Dolly Zuidkruis,
burgemeester Sas-Laweit

2 opmerkingen :

Drs. Dré zei

Is Werner nu nog steeds de woordvoerder of is Werner de Woerdt de woordvoerder van onze duurbetaalde Siebe omdat die er nu is mee opgehouden vooraleer hij is begonnen?

Drs. Werner de Woerd zei


Woordvoerder van die uitgerangeerde operettefigurant? Moi? Laat u mij toch niet lachen, meneer! Staand in de woordschaduw van ondergetekende is deze Proximus niet meer dan een kwansuis sprakeloos oplichtertje.

Houzee!

Werner de Woerd,
woerdvoorder villakamp Laweit