DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zondag 23 november 2014

PSSST... LUST JIJ EEN DOLLY?

 
Dat krijg je er nou van. Overschotten.
Hadden we onze pedosueel maar niet naar Bulgarije moeten sturen.


 
Hoort, zegt het voort,
dit wordt reputatiemoord!

Dolly Zuidkruis,
burgemeester Sas-Laweit
in een melige bui

1 opmerking :

Anoniem zei

Geachte mevrouw Dolly,
Misschien kan uw vriend en medewerker Siebe, de zoete lekkernijen gebruiken om zijn vele vriendinnetjes te lijmen.
Ik denk dat u buiten zijn "profiel" valt, vanwege leeftijd en uiterlijk, maar die bitch van een Tahara lijkt dus wel voor zijn charmes te zijn gevallen. Wie weet wie nog meer, hij lust er wel pap van.
Er werd vorige week een onschuldig lijkende foto geplaatst, maar u wilt niet weten wat zich in dat kamertje allemaal heeft afgespeeld.
Het is maar goed dat er geen camera´s hangen. Er hangen toch geen camera´s, toch?! O god het zal toch niet, die fluisterende woorden van Siebe en ik in strak leer.
Ik verwacht dat u dit bericht in vertrouwen behandeld en de eventuele opnames wil vernietigen. Met Tahara reken ik zelf wel af.
Jolanda de Zweep
PS
Heeft u eerst wel onderzoek naar deze interemmer laten doen? Want het is natuurlijk ook héél discutabel dat hij én bij de overheid en bij een grootgrondbezitter in dienst is.
Wie weet wat een beerput er straks open gaat en ik heb begrepen dat u nog politieke ambities heeft. Als het tegenzit wordt dat straks niet op het pluche, maar paaldansen in een Haagse kroeg.
De vraag is: wie haalde Siebe binnen, wie weet wie hij werkelijk is en welke dames worden allemaal "gebruikt" voor zijn "verhaaltjes"? Bah, viespeuk!