DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


woensdag 5 november 2014

SIEBE LEGT DWARS

Geachte mevrouw Zuidkruis, beste Dolly,

Als we al meteen gaan proberen mekaar op woorden te vangen (zie Dolly's winner is...), dan heb ik ook nog wel een woord:

Suskewiet!






Zo.
Heb daar maar eens van terug!

Graag tot graag,

Siebe Proximus,
woordvoerder Sas-Laweit,
interim-verbandmeester Villakamp Laweit

2 opmerkingen :

Anoniem zei


Zeg hè, jij lelijke Villapark communicatie prutser van niks, namens het hoofd opleidingen verbandmeester, ga ik je even vertellen dat dit een beschermde titel is en dat je voor die functie hersens nodig hebt. Helaas heb ik na onderzoek, onder andere internet, moeten constateren dat hersens niet uw sterkste kant zijn.
Het is dus eigenlijk geen wonder dat u door de gemeente Sas Laweit bent ingehuurd, aangezien het gemeente apparaat daar bijna volledig uit leeghoofden bestaat.
U wordt verzocht de titel niet meer te voeren.
Suskewiet, kierewiet zal je bedoelen!

Zodra dit mogelijk is zullen wij u hierover nader berichten.
Hannie ter Hoofd
Opleidingsinstituut verbandmeester en doekje voor het bloeden

Drs. Dré zei

Dolly,
Zo zonde dat je überhaupt nog tijd, energie en vooral cyberspace geeft aan deze infame charlatan van een stupide, stompzinnige gefingeerde woordvoerder. Na verwoestend broddelwerk in Zuid Holland heeft dit falderappes nu onze gemeente en bewoners uitgezogen dus hop buiten gooien dat sujet en nooit meer aandacht aan schenken in dit magnifiek mooie blog van jou.