DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


vrijdag 14 maart 2014

DOLLY BAALT

 
LAWEIT - De prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane blijven 26 april tijdens Koningsdag thuis. Een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde gisteren een bericht daarover van het blad Vorsten. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren Koningsdag dit jaar in Amstelveen en Laweit.

Bron: Noordwestelijk Nieuwsblad



Lekker stelletje, die van Oranjes. Eerst vorig jaar al dat gedoe rond oma, die op het laatste moment afzegt, terwijl ze zelf al een jaar wist dat de dag die je wist dat zou komen juist niet zou komen, en dan nu dit weer! Komen de drie A's hier niet koek te happen. Hebben we al die moeite voor Jan met de korte achternaam gedaan. Om alle risico´s te vermijden hebben we onze pedo zelfs vast laten zetten in Bulgarije en dan lusten de verwende nufjes opeens geen koek meer. Wat hadden ze dan gewild? Toastjes met kaviaar misschien, gefrituurde leeuwerikjes, een boerenbam met pastachoca? Patatje remspoor? Wie denken ze wel niet dat ze wel zijn? 

En het ergste is nog wel dat je alles uit de pers moet vernemen. Geen hond die eraan denkt om ons even fatsoenlijk te informeren! Het lijken wel wethouders, die van Oranjes !

Hoort, zegt het voort,
geen prinsesjes door de poort.

Anonima Zuidkruis,
dus niet de burgemeester van Sas-Laweit,
zeker weten van niet.


Naschrift mediatrainer:
Dolly, ik begrijp je teleurstelling, maar misschien is het beter om een iets andere formulering te gebruiken. Ik stel voor: „Maar ik begrijp het wel dat ze niet meegaan. Voor het programma maakt het niet uit, dat wordt toch super.” Of ze er niet stiekem een beetje op had gerekend? „We gingen nergens van uit en wisten het ook niet.”

Geen opmerkingen :