DOLLY´s DAGBOEKEN

Burgermoeder Dolly Zuidkruis herself heeft op 1 februari 2014 met terugwerkende kracht het leegstaande blog van de Columnisten van Katoen onteigend. Sindsdien maakt ze haar eigen Dagboek ermee wereldkundig.
Iedere gelijkenis met de echte wereld berust op louter toeval; de werkelijkheid is immers te absurd om verzonnen te kunnen zijn.


zondag 23 maart 2014

DOLLY'S WETHOUDER 2

Voormalige hennepfabriek "De Onderneming"                       (foto: Oudheidkundige Vereniging Sas-Laweit)


























Sommige mensen in onze vitale gemeente vinden dat wij behept zijn met een idioot van een wethouder, maar op advies van mijn mediatrainer heb ik toch een andere mening. Dat eeuwige geklaag over de man, dat-ie niets zou kunnen maar wel van alles zou beloven moet nu maar eens afgelopen zijn. De man doet zijn stinkende best en hij kan wel degelijk iets, als ik hemzelf tenminste mag geloven. Zo heeft hij het toch maar mooi voor elkaar gekregen om de leegstaande hennepfabriek net op tijd opnieuw te verhuren, dus nog vóór het bezoek van Hunne Hoogheden en dus vóórdat alle aandacht van de media's op onze vitale gemeente gericht zullen zijn. Eerst ketste een contract met de zwarte Suzukidealer nog af, en volgens de wethouder echt niet omdat hij zwart was, maar nu gaat het dan toch echt gebeuren. De leegstand behoort in onze vitale gemeente voortaan weer even een maand tot het verleden: witte kaarsenfabriek Candela huurt de etalageruimte om zijn uitgebreide collectie waxinelichthoudertjes aan de man te brengen.

Dat mag de wethouder toch een prestatie van formaat op zijn conto noemen!

Hoort, zegt het voort,
boer zoekt vrouw en soort zoekt soort!

Dolly Zuidkruis
Burgemeester Sas-Laweit

Geen opmerkingen :